Logo: Subsea Valley

Subsea Valley-delegasjon til OTC 2015!

For første gang i historien arrangerer vi i 2015 en delegasjonsreise med politikere og næringslivs-representanter til Offshore Technology Conference (OTC) i Houston i USA.

Vi ønsker å ta vare på, styrke og utvikle Subsea Valley-regionens sterke posisjon – lokalt og globalt, og vi ønsker derfor å bringe en stor delegasjon bestående av ordførere, sentrale politikere og ledere/ansatte fra medlemsbedrifter i Subsea Valley-aksen for å lære og for å bygge bånd til tilsvarende – og konkurrerende – miljøer fra hele verden.

Initiativet er forankret og støttet av ordførere i Asker, Bærum, Drammen og Kongsberg, samt byrådsledelsen i Oslo.

OTC finner sted fra 4. til 7. mai, og tiltrekker seg et publikum på 90.000 fra hele verden. OTC er det største og viktigste arrangementet i den årlige energikalenderen, og en møteplass for global industri, innovasjon og talent.

Deltakerne vil få muligheter til å bygge nettverk, utveksle ideer, dele kunnskap og se og lære om industrien i et globalt perspektiv.

Programmet vil bestå av en blanding av formelle og mer uformelle aktiviteter, der delegatene får muligheten til å etablere og pleie kontakt med sine internasjonale kolleger i åpne og produktive miljøer. Det vil bli felles bedriftsbesøk, besøk på messen, frokostmøter med de andre norske delegasjonene og felles sosiale arrangement på kveldstid.

 

For nærmere informasjon, vennligst kontakt:

Subsea Valley, daglig leder: Preben Strøm, +47 911 75 866 | preben.strom@subseavalley.com

 

Registrer deg om du er interessert i å bli med i Subsea Valleys OTC 2015-delegasjonen.


Registreringen er ikke en påmelding til turen. Ved å registrere deg, kan vi måle interesse for deltakelse samt sørge for å sende relevant informasjon til rett person.

REGISTRER DEG HER