Logo: Subsea Valley

”Kostnadseffektive løsninger” på Subsea Valley medlemsmøte

Onsdag 29. januar var det Technip Norge som åpnet sine dører og ønsket velkommen til årets første Subsea Valley medlemsmøte, der dagens agenda var kostnadseffektive løsninger.
Kostnadseffektive løsninger på medlemsmøte 29. januar

Opp mot 100 personer tok turen til Technips lokaler i Sandvika denne ettermiddagen, og innledende foredrag ble holdt av Technips Tim Crome, Director Sales and Business Development, som delte deres erfaring med prosjekter i arktisk klima og hvilke hensyn som må tas når man jobber i et av verdens mest værharde områder.

Også Technips samarbeidspartner i prosjektet PRS Facility Haugesund, Demanor, ga ved Håvard Martinsen og Henning Nilsen et innblikk i hvordan deres samarbeid med Tecnip bidro til både kostnadsbesparelser og effektivitet.

CEO i Teknisk Ukeblad, Jan M. Moberg fortalte om hvordan de som Norges største polytekniske tidsskrift dekker hele bransjen og fungerer som en støttespiller ved å spre nyheter og saker som bør komme opp og frem i lyset.

Lundin Norway ved prosjektingeniør Arnljot Skogvang ga oss en gjennomgang av deres Subsea-prosjekt på Brynhild og hvordan kostnadseffektive løsninger har vært fokus hele veien i prosjektet.

Spesialist på AV utstyr, 3C Technology ved Pål Sigvaldsen ga oss en smakebit på hvilke teknologiske løsninger som finnes på markedet, som både kan forenkle og effektivisere møtevirksomhet der audiovisuelt utstyr er et behov.

Prosjektleder for styringsgruppen, Monica Paulsen, har vært en sterk bidragsyter til at Subsea Valley ble tatt opp i ARENA-programmet i 2013. Hun har ledet alle prosjekter i Subsea Valley siden 2012 med en fast hånd, men gir nå stafettpinnen videre og ble avslutningsvis takket for hennes solide innsats og arbeid med gave og blomster overrakt av daglig leder i Subsea Valley, Preben Strøm.

 

Vi ønsker velkommen til neste medlemsmøte 5. mars!

Mer informasjon om tid og sted kommer om kort tid.