Logo: Subsea Valley

Vellykket medlemsmøte hos Kongsberg Oil & Gas

Onsdag 5. mars fylte Subsea Valley's medlemmer Kongsberg Oil & Gas' nye lokaler og auditorium opp til randen.

Rundt 100 medlemmer valgte å ta turen til Asker denne dagen for å få med seg den spennende agendaen med tema: Markedsføring, rekruttering og merkevarebygging gjennom sosiale medier. I tillegg til et fristende program var nok mange lystne på å se de nye og flotte lokalene til Kongsberg Oil & Gas - og de innfridde til forventningene!

Vertskapet selv, med deres administrerende direktør, Pål Helsing, ønsket velkommen, og kommunikasjonssjef Ingunn Kolltveit innledet medlemsmøtet ved å gi oss et interessant innblikk i deres vei mot en splitter ny kommunikasjonsplattform.

Blant foredragsholderne var også Edgar Valdmanis i NettCoach.no, ekspert på sosiale medier. Han ga oss mange nyttige tips i forhold til hvordan man som selskap bør være til stede og bruke sosiale medier mer aktivt og strategisk for å drive merkevarebygging.
Se hans innlegg HER

Hanne Fjellheim, senior markeds- og kommunikasjonskonsulent og Christina Ohr, rekrutteringsansvarlig i Steria, har opparbeidet seg solid og god erfaring med bruk av sosiale medier i forbindelse med rekruttering og merkevarebygging. De delte sine erfaringer med oss og vi fikk servert et meget spennende og inspirerende foredrag.
Se deres foredrag HER

Subsea Valley's egen Preben Strøm har også opparbeidet seg nyttig kompetanse på dette området, og har i tillegg en masteroppgave fra Imperial College London - Business School, med dette som tema. Et lærerikt og interessant innlegg, med tallfakta og statistikk som viser at dette fortsatt er et umodent fagfelt for mange bedrifter, også de store. - De aller fleste mye å hente når det gjelder bruk av sosiale medier!
Se hans foredrag HER

Neste medlemsmøte holdes 4. juni 2014, men vi håper å se deg før det, på Subsea Valley Conference 2014!


Velkommen!