Logo: Subsea Valley

Besøk fra FINDES Brasil

Subsea Valley har hatt besøk av en representant fra FINDES sitt internasjonale kontor sammen med en representant fra BRASCA. FINDES er den lokale avdelingen i Espirito Santo, en landsdekkende arbeidsgiverorganisasjon tilsvarende NHO i Norge. BRASCA stimulerer til næringsvirksomhet mellom Brasil og Norge fra sitt kontor i Norge.

Formålet var å presentere mulighetene for oppdrag i Staten Espirito Santo som ligger nord-øst for byen Rio de Janeiro og rett innenfor de store offshore-feltene i Brasil. Det er et svært interessant område å etablere seg i grunnet god infrastruktur, beliggenhet, mye verkstedindustri samt at lønninger og levekostnader ikke har steget i like stor grad som i andre regioner nær oljefeltene.

 

FINDES

Espirito Santo ønsker å tilrettelegge for større og mindre engineerings-prosjekter som kan gi oppdrag til de lokale verkstedene.

Vi fortsetter arbeider med å hjelpe våre medlemmer med internasjonaliseringsprosessen, da spesielt hvordan utvikle strategier for å betjene internasjonale markeder for bedre å kunne tilpasse leveranser til lokale forhold.Espirito Santo ønsker å tilrettelegge for større og mindre engineerings-prosjekter som kan gi oppdrag til de lokale verkstedene. 

 

Ta gjerne kontakt for mer informasjon ved Prosjektleder ARENA: geir.jonsrud@subseavalley.com