Logo: Subsea Valley

Invitasjon til frokostseminar om Korea

Den 22 mai arrangerer UD, i samarbeid med IN Seoul et Frokostseminar om Korea.

Her vil være deltakelse fra Korea’s ambassadør til Norge, DNV GL’s nye leder i Korea Tommy Bjørnsen, kommunikasjonsdirektør Kristine Gramstad i Marine Harvest og Commercial Counsellor/Director Harald Nævdal for Innovasjon Norges kontor i Soul.

Programmet vil for øvrig også inneholde en del konkret informasjon om maritim sektor i Korea, og omtaler også offshore installasjonsaktivitetene i landet.

Seminaret kan være en god møteplass for de av Subsea Valley’s medlemmer som er interessert i informasjon om Korea og den videre utviklingen av våre bilaterale forbindelser, både fra et politisk- og næringslivs- perspektiv. I tillegg vil det være en god møteplass for alle som er interessert i Korea.

 

Se Invitasjonen her