Logo: Subsea Valley

Telemark Technologies mottar Nyskapningspris

Telemark Technologies mottok Nyskapningsprisen fra NHO for et produkt som er et verdensledende system for kvalifisering av utstyr til verdens største havdyp.
Nyskapningsprisen til Telemark Technologies

Torgeir Straand, CEO, og Premakumar Thambirajah, COO. Bilde til saken fra NHO sin nettside. Foto:Oscar Birk Hellenes

- Som klynge er vi opptatt av å styrke våre medlemmers innovasjonsevne og konkurransekraft. Det er derfor utrolig inspirerende for vårt arbeid å se at Telemark Technologies mottar Nyskapningsprisen fra NHO. Det er bare å gratulere, sier Preben Strøm, Daglig leder Subsea Valley.

I følge NHO sine nettsider synes juryen det var spennende med en «innlandsbedrift» som opererer med teknologi for verdens største havdyp.

Teknologien som er utviklet er i tråd med tiden ved at produktet kutter kostnader samt videreutvikler dagens subseateknologi. Et annet viktig kriteria for juryen, ifølge NHO sine nettsider, er å være rollemodeller, noe Telemark Technologies gjør gjennom lærlingeplasser.

Vi vil på vegne av Subsea Valley klyngen gratulere med årets Nyskapningspris. For full artikkel fra NHO, se her. Og for mer informasjon om Telemark Technologies, se her.