Logo: Subsea Valley

Lansering av Techmakers

Sammen med Kjeller Innovasjon, Kongsberg Innovasjon og Bergen Teknologioverføring (BTO) lanserte vi, mandag 14. september, Techmakers, med ni spennende selskaper.

IMG 5099 Crop

Arrangørene fra venstre: Katrine Vetlesen fra Subsea Valley, Harald Olderheim fra Kjeller Innovasjon, Terje Landsgård fra Kjeller Innovasjon, Harald Inge Aakre fra Kongsberg Innovasjon, Caspar Lund fra Bergen Teknologioverføring og Preben Strøm fra Subsea Valley.  

Første del av programmet består av to intensive dager som inkluderer presentasjon av alle deltakerne, workshop for videreutvikling av forretningsplan, samt tett samarbeid med mentorer og industripartnere. Etter endte to dager vil det bli plukket ut fem selskaper som går videre. Disse vil ha faste møtetider over en periode på tre måneder.

Det har vært stor interesse fra industrien og vi er stolte over at så mange bedrifter har stilt opp som industripartnere. Vi har fått med Statoil, Lundin, Aker Solutions, Kongsberg, National Oilwell Varco (NOV), GE Oil & Gas, FMC Technologies, Aramco og Technip. I tillegg er programmet støttet av Akershus Fylkeskommune, Forskningsrådet og SIVA.

De ni selskapene som deltok på workshopen er:

For mer informasjon om Techmakers, se her