Logo: Subsea Valley

Satser stort på Alnabru

Med nye lokaler på Alnabru inviterte Fuglesangs Subsea til åpning av nye lokaler og verksted. Med alle de ansatte i blå skjorter, ønsket de velkommen i produksjonshallen.

Området var fylt opp av stasjoner hvor de besøkende kunne slå av en prat med andre, hvor de ble oppfordret til å snakke på tvers av bransjer, da dette kan skape nye muligheter.

Fuglesangs har samlet alle sine ansatte inn i et lokale på Alnabru av flere grunner, men det som har stått øverst på listen har vært kundene.

- Vi skal gjøre ting ordentlig og satse på kunden. Målet er å kunne levere raskt og effektivt, samtidig som vi kan betjene hele Norge fra denne lokasjonen, utalte Alexander Fuglesangs, Chairman & CEO, i Fuglesangs Subsea, da han ønsket velkommen.

Med mye hardt arbeid frem mot åpningen har de ansatte jobbet dag og natt for å få alt på plass, noe som har betydd mye for at de skulle bli klare til den store dagen.

- De ansatte er drivkraften i selskapet, sa Alexander stolt.

Mens de fleste nå skalerer tilbake ser Fuglesangs Subsea behovet for å vokse. Planen er å ansette flere på sikt, og til Teknisk Ukeblad forteller Alexander at de forventer å øke antall ansatte med fem innen utgangen av dette året.